Транспортна логистика

E-BOX LOGISTIC

Транспортна логистика

✓ Софтверско и хардверско решение
✓ Целосна процедура на еден клик
✓ Намалени трошоци
✓ Поголема флексибилност

Putarine u Srbiji i Inostranstvu

E-BOX LOGISTIC

Патарини во ЕУ, Србија и Хрватска

✓ Сите податоци за патарина на еден уред
✓ Нема чекање на патарина
✓ Збирна фактура на крајот на месецот

GPS следење на возила

E-BOX LOGISTIC

✓ Следење во реално време
✓ Дополнителни графички извештаи
✓ Аларми за несакани настани

Povracaj PDV-a

E-BOX LOGISTIC

Поврат на ДДВ

✓ Едноставна процедура
✓ Контактирајте само со компанијата во Белград или Скопје
✓ Пари за 15 дена

PlayPause
previous arrow
next arrow

Клиенти кои ни веруваат

Naši saradnici

Транспортна логистика на едно место

Патарините во ЕУ

Дали транспортирате стока во меѓународен транспорт? Во соработка со партнер од Европската Унија, E-box Logistic Ви овозможува лесно плаќање на патарина, намалување на бирократијата и заштеда на време.

Патарини во Србија

Користете ги автопатите во Србија без никакви ограничувања, со уредите TAG во POSTPAID режим. Добивате една месечна фактура за сите ваши возила, како и детална спецификација за користење на автопатот. Без банкарска гаранција и депозит!!

Патарини во Хрватска

Плаќајте патарини во Хрватска во пост-пејд режим. Со E-Box Logistic можете брзо и лесно да добиете TAG уред за секое ваше возило, без никакви месечни ограничувања!!

GPS следење на возила

Софтвер дизајниран според потребите на логистиката и испораката на стоки. Ви даваме прецизни информации за локацијата на стоката, следење во реално време, контрола на стилот на возење, како и статистика на возила и возачи.

Поврат на ДДВ од странство

Преку нас можете да го вратите ДДВ-то поврзано со превоз (гориво, патарини и превоз на патници), учество на меѓународни саеми и хотелско сместување. Парите се враќаат во рок од 15 дена од добивањето на документацијата.

povracaj pdv-a graficki element

E-Box уред

Дигитална интелигенција која паметно ја поврзува Европа

ebox uredjaj

Европа е поврзана со повеќе од 200.000 километри патишта, мостови и тунели. Имаме една цел – да ја покриеме цела Европа со само една вградена единица и нашата EETS платформа. Веќе ја лансиравме нашата услуга EETS (Европски систем за електронска наплата на патарини) за:

 • Белгија
 • Германија
 • Франција
 • Шпанија
 • Португалија
 • Австрија
 • Бугарија
 • Унгарија
 • Италија
 • Швајцарија
 • Полска
 • Данска (Мост Storebælt)
 • Шведска (Мост Oresund)

Европската електронска служба за патарина (EETS) има за цел да создаде единствен и сеопфатен OBU уред за сите земји-членки на ЕУ. Ова ќе и овозможи на вашата компанија да плаќа патарини низ ЕУ само со:

ЕДЕН

договор за претплата

давател на услуги

вграден уред (OBU)

ЗА НАС

Kompanije koje posluju u određenim industrijama ne mogu da posluju bez transportne logistike, odnosno premeštanja robe od mesta proizvodnje do mesta finalne potrošnje – uz najniže novčane troškove. E-Box Logistic se bavi rešavanjem problema transportnih firmi u vidu naprednih softverskih i hardverskih rešenja, smanjenjih troškova, veće fleksibilnosti i smanjene birokratije.

Референци

Што кажаа клиентите за нас.

Запознајте се

Тимот на E-Box Logistic

Darko Načić

Director

Bilja Đokić

Sales manager

Dejan Maksimović

Sales manager

Anita Zarić

Office manager

Nikola Podraščanin

Software developer

Nikola Metanijevski

Software developer

Вести од индустријата

Испратете ни е-mail email

Contact Form Demo

E-Box Logistic седиштето

Канцеларија во Србија

Телефон

Адреса

Veljka Dugoševića 54, Beograd

Е-пошта

Работно време

Канцеларија во Македонија

Телефон

Адреса

Ilindenska 32/4, Kavadarci

Е-пошта

Работно време