Slide 1

E-Box Logistic

O nama

Saznajte zbog čega je E-Box Logistic pouzdan partner u transportnoj logistici.

Transportna logistika je područje delatnosti koje je odgovorno za organizaciju isporuke robe prilikom njenog premeštanja od mesta proizvodnje do mesta finalne potrošnje optimalnom rutom za odobreno vreme uz najniže novčane troškove.

Teško je zamisliti biznis koji može postojati, a kamoli se razvijati bez prevoza različite robe. Sirovine moraju biti isporučene u proizvodnju, gotova roba do posrednika, a od posrednika do potrošača roba mora stići na vreme. Organizovati sva kretanja, smanjujući troškove na minimum – to je glavni zadatak transportne logistike. 

E-Box logistic bavi se rešavanjem problema transportnih firmi u vidu naprednih softverskih i hardverskih rešenja. Smanjenje troškova, veća fleksibilnost, skalabilnost, optimalno poslovanje i jednostavne procedure  postale su ključne u logistici.  

Počeli smo sa radom krajem 2018.godine kada smo formirali tim naše firme i krenuli sa radom.

Prvi projekat naše firme je plaćanje putarina u POST-PAID režimu u Srbiji. Prvi ugovori bili su sa renomiranim transportnim firmama.

2020.Godina je godina velikih izazova. Pokrenuli smo projekat plaćanja putarina u Zapadnoj Evropi sa samo jednim E-Box uređajem.

Naša firma nakon akvizicije preuzela je firmu LogiMaps GPS čija će usluga biti deo naše ponude.

Povraćaj PDV-a naša firma pokrenula je u drugom kvartalu 2022. godine. Ono što nas razlikuje od konkurencije je ponuda koja ima dve opcije za povrat PDV-a.

Ovom ponudom želimo da rešimo najveći problem transportnih firmi. U planu nam je da jednom karticom naši klijenti plaćaju naftne derivate u svim zemljama Zapadnog Balkana i EU.

Pošaljite besplatan upit

Contact Form Demo

E-Box Logistic centrale

Kancelarija u Srbiji

Telefon

Adresa

Veljka Dugoševića 54, Beograd

Email

Radno vreme

Kancelarija u Makedoniji

Telefon

Adresa

Ilindenska 32/4, Kavadarci

Email

Radno vreme