Slide 1

E-Box Logistic

За нас

Дознајте зошто E-Box Logistic е доверлив партнер во транспортната логистика.

Транспортната логистика е област на активност која е одговорна за организација на испорака на стоки кога тие се преместуваат од местото на производство до местото на финална потрошувачка по оптималната рута за одобреното време со најниски финансиски трошоци.

Тешко е да се замисли бизнис кој може да постои, а камоли да се развива, без превоз на разни стоки. Суровините мора да се доставуваат до производството, готовиот производ до посредниците, а стоките мора да пристигнат на време од посредниците до потрошувачите. Организирање на сите движења, намалување на трошоците на минимум - ова е главната задача на транспортната логистика. 

E-Box logistic се занимава со решавање на проблемите на транспортните компании во форма на напредни софтверски и хардверски решенија. Намалувањето на трошоците, поголема флексибилност, приспособливост, оптимални операции и едноставни процедури станаа клучни во логистиката.  

Почнавме со работа на крајот на 2018 година кога го формиравме тимот на нашата компанија.

Првиот проект на нашата компанија е плаќање на патарини во POST-PAID режим во Србија. Првите договори беа со реномирани транспортни компании.

2020 година е година на големи предизвици. Започнавме проект за плаќање патарина во Западна Европа со само еден E-Box уред.

По аквизиција, нашата компанија ја презеде компанијата LogiMaps GPS, чија услуга ќе биде дел од нашата понуда.

Нашата компанија го започна повратот на ДДВ во вториот квартал од 2022 година. Она што не разликува од конкуренцијата е понудата која има две опции за поврат на ДДВ.

Со оваа понуда сакаме да го решиме најголемиот проблем на транспортните компании. Планираме нашите клиенти да плаќаат за нафтени деривати во сите земји од Западен Балкан и ЕУ со една картичка.

Испратете бесплатно барање

Contact Form Demo

E-Box Logistic седиштето

Канцеларија во Србија

Телефон

Адреса

Veljka Dugoševića 54, Beograd

Е-пошта

Работно време

Канцеларија во Македонија

Телефон

Адреса

Ilindenska 32/4, Kavadarci

Е-пошта

Работно време