Politika privatnosti ili podaci o ličnosti su svi podaci koji se neposredno ili posredno odnose ili mogu da se odnose na vas kao fizičko lice. U nastavku ćete pronaći sve informacije o prirodi i obimu obrade vaših ličnih podataka od strane E-BOX LOGISTIC. 

Ova Politika privatnosti opisuje kako E-box Logistic („Sajt“, „mi“, „nas“ ili „naš“) prikuplja i koristi vaše lične podatke kada posetite sajt, koristite naše usluge ili obavite kupovinu sa https://e-boxlogistic.net/ („Sajt“) ili na drugi način komunicirate sa nama. Za potrebe ove Politike privatnosti, „vi“ i „vaš“ označavaju vas kao korisnika Usluga, bilo da ste korisnik, posetilac web stranice ili drugi pojedinac čije smo podatke prikupili u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Pažljivo pročitajte ovu Politiku privatnosti. Korišćenjem naših Usluga i pristupom našem web sajtu saglasni ste sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem vaših informacija kako je opisano u ovoj Politici privatnosti. Ako se ne slažete sa ovom Politikom privatnosti, nemojte koristiti niti pristupati bilo kojoj od usluga sa našeg sajta.

Kako prikupljamo i koristimo vaše lične podatke

Da bismo pružili naše usluge, prikupljamo lične podatke o vama u poslednjih 12 meseci iz različitih izvora, kao što je navedeno u nastavku. Informacije koje prikupljamo i koristimo variraju u zavisnosti od toga na koji način komunicirate sa nama.

Pored specifičnih upotreba navedenih u nastavku, možemo da koristimo informacije koje prikupljamo o vama da komuniciramo sa vama, pružamo Usluge, poštujemo sve primenjive zakonske obaveze, sprovodimo sve primenjive uslove korišćenja usluge i štitimo ili branimo Usluge, naše prava i prava naših korisnika ili drugih.

Koje lične podatke prikupljamo

Vrste ličnih podataka koje dobijamo o vama zavise od toga kako stupate u interakciju sa našim sajtom i koristite naše Usluge. Kada koristimo termin „lični podaci“, mislimo na informacije koje vas identifikuju, odnose se, opisuju ili mogu biti povezane sa vama. Sledeći odeljci opisuju kategorije i specifične vrste ličnih podataka koje prikupljamo.

Informacije koje prikupljamo direktno od vas

Informacije koje nam direktno dostavite putem naših Usluga mogu uključivati:

 • Osnovni kontakt detalji uključujući vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, e-poštu.
 • Informacije o porudžbini uključujući vaše ime, adresu za obračun, adresu za dostavu, potvrdu plaćanja, adresu e-pošte, broj telefona.
 • Informacije o kupovini uključujući artikle koje pregledate, stavite u korpu ili dodate na listu želja.
 • Informacije o korisničkoj podršci, uključujući informacije koje odaberete da uključite u komunikaciju sa nama, na primer, kada nas pozovete, pošaljete email ili nas posetite u salonu na fizičkoj lokaciji.

Neke funkcije Usluga mogu zahtevati da nam direktno dostavite određene informacije o sebi. Možete izabrati da ne date ove informacije, ali to može da vas spreči da koristite ili pristupite ovim funkcijama.

Informacije koje prikupljamo putem kolačića

Takođe automatski prikupljamo određene informacije o vašoj interakciji sa web sajtom. Da bismo to uradili, možemo da koristimo kolačiće, piksele, Google analitiku i slične tehnologije. Podaci o korišćenju mogu da obuhvataju informacije o tome kako pristupate našem sajtu i kako ga koristite, uključujući informacije o uređaju, informacije o pregledaču, informacije o vašoj mrežnoj vezi, vašu IP adresu i druge informacije u vezi sa vašom interakcijom sa Uslugama.

Kako koristimo vaše lične podatke

Pružanje proizvoda i usluga. Koristimo vaše lične podatke da bismo vam pružili Usluge i ispunili obavezu prema vama, uključujući obradu vaših plaćanja, ispunjavanje vaših porudžbina, slanje obaveštenja u vezi sa vašim informacijama, kupovinama, vraćanjem, razmenom ili drugim transakcijama, i omogućili vam da postavljate recenzije.

 • Marketing i reklamiranje. Vaše lične podatke koristimo u marketinške i promotivne svrhe, kao što su slanje marketinških, reklamnih i promotivnih komunikacija putem e-pošte, tekstualnih poruka ili poštom, kao i da bismo vam prikazali reklame za proizvode ili usluge. Ovo može uključivati korišćenje vaših ličnih podataka da biste bolje prilagodili Usluge i oglašavanje na našem sajtu i drugim web lokacijama.
 • Bezbednost i prevencija prevara. Koristimo vaše lične podatke da bismo otkrili, istražili ili preduzeli mere u vezi sa mogućim lažnim, nezakonitim ili zlonamernim aktivnostima. 
 • Komuniciranje sa vama. Koristimo vaše lične podatke da bismo vam pružili korisničku podršku i poboljšali naše Usluge. Ovo je u našem i vašem legitimnom interesu kako bismo vam odgovarali, pružali vam efikasne usluge i održavali poslovni odnos.

Kako otkrivamo lične podatke

U određenim okolnostima, možemo otkriti vaše lične podatke trećim licima u legitimne svrhe koje podležu ovoj Politici privatnosti. Takve okolnosti mogu uključivati:

 • Sa dobavljačima ili drugim trećim licima koji obavljaju usluge u naše ime (npr. IT administracija, obrada plaćanja, analiza podataka, korisnička podrška, Cloud skladištenje i isporuka proizvoda).
 • Kada uputite, zatražite od nas ili na drugi način pristanete na naše otkrivanje određenih informacija trećim licima, kao što su kurirske službe za isporuku proizvoda, uz vašu saglasnost.
 • Sa našim salonom lepote ili na drugi način u okviru naše korporativne grupe, u našem legitimnom interesu da vodimo uspešno poslovanje.

Ne koristimo, ne otkrivamo i ne prodajemo osetljive lične podatke u svrhu zaključivanja karakteristika o vama!

Veze trećih strana

Naš sajt može da sadrži linkove ka drugim web stranama ili drugim onlajn platformama kojima upravljaju treća lica. Ako pratite veze ka sajtovima koji nisu povezani ili kontrolisani od nas, trebalo bi da pregledate njihove politike privatnosti i bezbednosti i druge odredbe i uslove. Ne garantujemo i nismo odgovorni za privatnost ili bezbednost takvih sajtova, uključujući tačnost, potpunost ili pouzdanost informacija koje se nalaze na ovim sajtovima. Naše uključivanje takvih linkova samo po sebi ne implicira bilo kakvo odobravanje sadržaja na takvim platformama ili njihovih vlasnika ili operatera.

Podaci o deci

Usluge nisu namenjene da ih koriste deca i mi ne prikupljamo svesno nikakve lične podatke o deci. Ako ste roditelj ili staratelj deteta koje nam je dalo svoje lične podatke, možete da nas kontaktirate koristeći kontakt podatke navedene na našem web sajtu.

Od datuma stupanja na snagu ove Politike privatnosti, nemamo saznanja da „delimo“ ili „prodajemo“ (kako su ti uslovi definisani u primenjivom zakonu) lične podatke pojedinaca mlađih od 16 godina.

Sigurnost i zadržavanje Vaših informacija

Konekcija sa našim web sajtom je osigurana SSL sertifikatom i drugim tehničkim sredstvima za sajber bezbednost. Imajte na umu da nijedna bezbednosna mera nije savršena ili neprobojna, i da ne možemo da garantujemo „savršenu bezbednost“. Pored toga, sve informacije koje nam pošaljete možda neće biti bezbedne dok su u tranzitu. Preporučujemo vam da ne koristite nebezbedne kanale da biste nam saopštili osetljive ili poverljive informacije.

Koliko dugo čuvamo vaše lične podatke zavisi od različitih faktora, kao što su da li su nam informacije potrebne za ispunjenje obaveza Usluga, pružanje Usluga, poštovanje zakonskih obaveza, rešavanje sporova ili sprovođenje drugih primenjivih ugovora i politika.

Vaša prava

U zavisnosti od toga gde živite, možda imate neka ili sva dole navedena prava u vezi sa vašim ličnim podacima. Međutim, ova prava nisu apsolutna, mogu se primeniti samo u određenim okolnostima i, u određenim slučajevima, možemo odbiti vaš zahtev u skladu sa zakonom.

 • Pravo na pristup/znanje. Imate pravo da zatražite pristup ličnim podacima koje imamo o vama, uključujući detalje koji se odnose na načine na koje koristimo i delimo vaše podatke.
 • Pravo na brisanje. Imate pravo da zahtevate da izbrišemo lične podatke koje čuvamo o vama.
 • Pravo na ispravku. Imate pravo da zahtevate da ispravimo netačne lične podatke koje čuvamo o vama.
 • Pravo na prenosivost. Imate pravo da dobijete kopiju ličnih podataka koje imamo o vama i da zatražite da ih prenesemo trećoj strani, u određenim okolnostima i uz određene izuzetke.

Kako odustati od dalje komunikacije

Pružamo korisnicima mogućnost da odustanu od primanja daljih komunikacija od nas na njihov zahtev. Za odustajanje od daljih komunikacija kontaktirajte nas putem e-pošte na office@e-boxlogistic.net.