Slide 1

E-Box Logistic

Следење на возила со GPS: Транспортна логистика

Napredno rešenje za efikasnu logistiku Vaše poslovne flote, uz korišćenje sofisticirane GPS tehnologije. 

Придобивки GPS praćenja vozila

E-Box Logistic нуди ефикасен систем за следење возила и управување со вашата деловна флота на камиони. Подобрете ги деловните перформанси со:

Следење во реално време
Ажурирани информации за локацијата на стоката
Контрола на стилот на возење
Статистика на возила и возачи

Пресметајте ги дневниците за вашите возачи врз основа на налогот за патување што го добивате во нашата апликација.

Следете го работниот ангажман на возачот, дали го почитува работното време и паузите пропишани со закон.

Навигацијата и директната комуникација со возачот ќе ви заштедат пари и време.

Сервисната книга ви обезбедува навремено алармирање, водење евиденција за услугата и трошоците.

Секогаш имајте контрола

Контрола на трошоците за гориво

Брзото возење е големо трошење гориво. E-Box Logistic ви овозможува да го анализирате однесувањето на вашиот возач и да преземете соодветни активности за да ја намалите потрошувачката на гориво.

Контрола на брзина

Брзината не е нужно добра за ефикасноста на возилото и испораката на производите. Нашите системи за следење можат да ги следат ограничувањата на брзината на возилото, што ја промовира безбедноста и заштедува пари.

Контрола на податоци на едно место

Ажурираните логистички информации за потрошувачката на гориво, проценетото време на испорака и однесувањето на возачот се прикажани на транспарентна веб-апликација.

Што го прави различен E-Box Logistic

E-Box Logistic ви нуди сигурен GPS со целосни функции и персонализирани решенија за следење возила. Фокусирани сме да станеме Ваш доверлив партнер, обезбедувајќи исплатливи и сигурни решенија кои ќе и помогнат на вашата компанија да расте и да се развива. Во соработка со нас можете да очекувате и:

Сертифицирани GPS уреди со гаранции 

Инсталација на GPS уреди од искусни експерти

Обука на вашиот персонал за користење на хардвер и софтвер

Посветена корисничка поддршка

Најчесто поставувани прашања и нивните одговори

Цените ќе зависат од тоа каков тип на GPS тракер за камиони ќе изберете или кои карактеристики им се потребни на вашите транспортни возила. Контактирајте го нашиот бесплатен контакт центар за да добиете понуда за цените на GPS уреди за потребите на вашата компанија.

Точната локација ќе зависи од конфигурацијата на контролната табла на камионот, меѓутоа, GPS единиците на камионот обично се инсталираат во близина на кутијата со осигурувачи (за полесно поврзување), а GPS антената се наоѓа поблиску до шофершајбната.

Испратете бесплатно барање

Contact Form Demo

E-Box Logistic седиштето

Канцеларија во Србија

Телефон

Адреса

Veljka Dugoševića 54, Beograd

Е-пошта

Работно време

Канцеларија во Македонија

Телефон

Адреса

Ilindenska 32/4, Kavadarci

Е-пошта

Работно време