Slide 1

E-Box Logistic

Следење на возила со GPS: Транспортна логистика

Напредно решение за ефикасна логистика на вашата деловна флота, користејќи софистицирана GPS технологија. 

E-Box Logistic нуди ефикасен систем за следење возила и управување со вашата деловна флота на камиони. Подобрете ги деловните перформанси со:

Следење во реално време
Ажурирани информации за локацијата на стоката
Контрола на стилот на возење
Статистика на возила и возачи

Придобивки GPS praćenja vozila

Upravljanje flotom u realnom vremenu

Pratite i upravljajte svojim voznim parkom u realnom vremenu na računaru, tabletu ili telefonu

Zaštitita kamionske flote i robe

Softver za upravljanje voznim parkom može igrati važnu ulogu u sprečavanju krađe vozila i tereta

Niži troškovi osiguranja

GPS sistem za praćenje voznog parka ne samo da pomaže u otkrivanju krađe ili neovlašćenog korišćenja, već Vas može kvalifikovati i za popuste na premije osiguranja.

Bez sporove oko naplate

Tačno praćenje vremena dolaska i odlaska na lokacijama kupaca su podaci koji su Vam potrebni da biste rešili sporove oko naplate.

Povećanje efikasnost flote

Uz pomoć GPS praćenja kamiona možete da optimizujte rute u odnosu na trenutni saobraćaj i vremenske uslove.

Smanjenje troškova goriva

Koristite izveštavanje o vozilu i vozaču da biste podstakli navike u vožnji koje štede gorivo i smanjuju mogućnost problema na putu.

Секогаш имајте контрола svoje flote

Контрола на трошоците за гориво

Брзото возење е големо трошење гориво. E-Box Logistic ви овозможува да го анализирате однесувањето на вашиот возач и да преземете соодветни активности за да ја намалите потрошувачката на гориво.

Контрола на брзина

Брзината не е нужно добра за ефикасноста на возилото и испораката на производите. Нашите системи за следење можат да ги следат ограничувањата на брзината на возилото, што ја промовира безбедноста и заштедува пари.

Контрола на податоци на едно место

Ажурираните логистички информации за потрошувачката на гориво, проценетото време на испорака и однесувањето на возачот се прикажани на транспарентна веб-апликација.

Што го прави различен E-Box Logistic

E-Box Logistic ви нуди сигурен GPS со целосни функции и персонализирани решенија за следење возила. Фокусирани сме да станеме Ваш доверлив партнер, обезбедувајќи исплатливи и сигурни решенија кои ќе и помогнат на вашата компанија да расте и да се развива. Во соработка со нас можете да очекувате и:

Сертифицирани GPS уреди со гаранции 

Инсталација на GPS уреди од искусни експерти

Обука на вашиот персонал за користење на хардвер и софтвер

Посветена корисничка поддршка

Најчесто поставувани прашања и нивните одговори

Цените ќе зависат од тоа каков тип на GPS тракер за камиони ќе изберете или кои карактеристики им се потребни на вашите транспортни возила. Контактирајте го нашиот бесплатен контакт центар за да добиете понуда за цените на GPS уреди за потребите на вашата компанија.

Точната локација ќе зависи од конфигурацијата на контролната табла на камионот, меѓутоа, GPS единиците на камионот обично се инсталираат во близина на кутијата со осигурувачи (за полесно поврзување), а GPS антената се наоѓа поблиску до шофершајбната.

Испратете бесплатно барање

Contact Form Demo

E-Box Logistic седиштето

Канцеларија во Србија

Телефон

Адреса

Veljka Dugoševića 54, Beograd

Е-пошта

Работно време

Канцеларија во Македонија

Телефон

Адреса

Ilindenska 32/4, Kavadarci

Е-пошта

Работно време